• language
  • language
  • language
  • language
  • language

szállásfoglalás a

legjobb áron!

Online foglalás
Időjárás
8 °C

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.

Telefon | Fax: +36-62-566-466 | +36-62-566-468

árkalkuláció&online foglalás

Élményfürdő, csúszdapark

A négy évszakos „vízivárosban”  belső élménymedence tér várja vendégeinket sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel.

A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élményfürdő déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.

Csúszdapark

A Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében 13 (9 beltéri és 4 kültéri), összesen 1000 méter hosszúságú csúszda áll a kalandot és szórakozást kereső fürdővendégek rendelkezésére.

Csúszdaparkunk büszkesége a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb, valamint a 223 m hosszú, zárt óriáscsúszda kamikaze szakasszal.. A belső élménymedence-térben a galériaszintről további hét csúszda indul, összesen közel 1000 méter hosszan.

Toronycsúszdák

Mielőtt lecsúszna a csúszdákon, lélegzetelállító látványban lehet része, hiszen a toronyból 360°-os panorámaképet kaphat a városról. A 30m magasból induló csúszdákat csak lifttel lehet megközelíteni!

KÉK anaconda
A 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb. Egy percnyi száguldás  rendkívül addiktív élvezet. Simuljon bele a csúszdába és élvezze a hosszantartó csúszás örömét!

SÁRGA anaconda
A 223m hosszú, zárt óriáscsúszda tartogat egy kis meglepetést a végén! Ha egy kis izgalomra vágyik, a csúszda kamikaze része garantáltan megadja ezt az adrenalin löketet mindenkinek!

HAGYMA-csúszda
Ha egy kis lendületre és pörgésre vágyik, ez a csúszda a megfelelő választás! Érje el a legnagyobb sebességet, hogy a hatalmas tölcsérbe érkezve körbe-körbe pörögjön, amíg ki nem pottyan a vízbe! 

ANACONDA – kék
A kék anakonda szuper szórakozást kínál a fiatalabbaknak és a lassú csúszást kedvelőknek egyaránt!

KAMIKAZE
Az egyik legrövidebb, ám legnagyobb esésű csúszda. Elképesztő élményben lehet része, ha lecsúszik ezen a csúszdán, csak egy kis bátorság kell hozzá! Akár 2 másodperc alatt le lehet érni, élje át a szabadesés érzését!

MULTI-SLIDE típusú vízicsúszda (2x2 sávos)
Ki lesz az első? Próbálja ki barátaival, családjával a négy pályás csúszdát és versenyezzenek a nagy csobbanásig! Igazi "bulicsúszda", hiszen ezen egyidejűleg többen osztoznak az élményen. 

ANACONDA – sárga
A könnyedén tekergő sárga anakonda kellemes kikapcsolódást nyújt a kisebbek számára is. Vigyázat, bárkit elbűvöl majd! Ha még nem rutinos csúszdás, érdemes ezzel kezdenie.

ANACONDA – zöld
Különleges izgalmakban lehet része, ha kipróbálja a zöld anakondát. A félig zárt, félig nyitott csúszda jó bemelegítés a nehezebb csúszdákhoz!  A gyerekek is bátran kipróbálhatják!

Bébicsúszdák

A gyermekmedencében található két bébicsúszdát az apróságok is tudják kedvükre használni, így még jobban élvezhetik a pancsolás örömét!

Családi wellness

Az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal várják. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.

Nyári fürdő

A fürdőkomplexum részeként a nyári időszakban szép, parkosított környezetben várja vendégeit Szeged legnépszerűbb strandja. A strand területén tanmedence, uszoda, élménymedence négy óriáscsúszdával és gyermekpancsolók találhatóak

Azok akik aktívan szeretnék eltölteni szabadidejüket a csúszdázás szüneteiben, különböző sportos játékokban próbálhatják ki magukat, mint például a strandfoci, lábtenisz vagy strandröplabda.

színes programok és rendezvények minden korosztály számára kitűnő szórakozást nyújtanak. A fantasztikus   hangulatú strandpartyk és sportesemények egyaránt izgalmas időtöltést nyújtanak a meleg napokon.

A strandfürdő területén változatos kínálattal rendelkező vendéglátóegységek várják a vendégeket, akik megszomjaztak, megéheztek a strandolás közben. Egy kis ízelítő a kínálatból: lángos, fánk, fagyi, kürtöskalács, frissensültek, koktélbár, üdítők stb.


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj