• language
  • language
  • language
  • language
  • language

szállásfoglalás a

legjobb áron!

Online foglalás
Időjárás
8 °C

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.

Telefon | Fax: +36-62-566-466 | +36-62-566-468

árkalkuláció&online foglalás

Wellness masszázsok

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a feszültség és a stressz oldására, a betegségek megelőzésére, valamint az egészség és szépség megőrzésére.

Olajos masszázsok:

A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajakkal történő masszázs. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. Az olajos masszázs igen kedvelt, az olajok kiválasztásában szerepet játszik a terápiás cél. A masszázs illóolajok használatával ellazítja és felfrissíti a testet, hatására fokozódik  a testben a vérkeringés, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Az illóolajok mind bőrön keresztül, mind belélegezve hatással vannak az egész szervezetre.

Frissítő aromamasszázs:

A masszázs illóolajok használatával ellazítja a testet, hatására fokozódik a testben a vérkeringés, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Az illóolajok mind bőrön keresztül, mind belélegezve stresszoldó, relaxáló hatással vannak az egész szervezetre.

Kényeztető relax masszázs:

Feszültségoldó hatása révén segít helyreállítani a test-lélek egyensúlyát. A kezelés hatására a vendég izomzata ellazul, nyugalmi állapotba kerül. Ajánlott mindazoknak, akik a mindennapos munkahelyi stressztől kívánnak megszabadulni.

Herbál masszázs:

Szőlőmagolajos masszázs:

A bőr pórusain keresztül a gyógynövények hatóanyagai gyorsan felszívódnak. Jó hatással van a merev ízületekre, a meghúzódott, fájdalmas izmokra, migrénre, stressz és a feszültség oldására.

A szőlőt tartalmazó krémmel vagy olajjal végzett masszázs frissíti a megfáradt testet, hatékony antioxidáns, javítja a bőr légzését, feszesíti, tonizálja a testet.

Mandulaolajos masszázs:

A mandulaolaj a legelőkelőbb növényi olajok egyike.
Megvéd a káros környezeti hatásoktól, az UV-fény okozta idő előtti bőröregedéstől.
B1, B2 és B6 és E-vitamin tartalma táplálja a bőrt.


Kozmetikai masszázsok

Mézes masszázs:

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer, amelynek vitamin és ásványi anyag tartalma tisztítja és méregteleníti a szervezetet. Hatására puhává válik a kezelt bőrfelület, megerősödnek a testkontúrok, javítja a bőr rugalmasságát.

Kávés méregtelenítő masszázs:

Ez a sajátos technika fokozza a vérkeringést, nyirokkeringést, javítja az immunrendszer működését. A felgyorsult keringés következtében javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása, anyagcseréje, erősödik a szervezet zsírégető folyamata. Hatására a bőr regenerálódik, rugalmasabbá, feszesebbé válik.

Bőrfeszesítő cellulit masszázs:

A cellulit kialakulását leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése okozza. A masszázs méregteleníti a szervezetet, fokozza a sejtanyagcserét, természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a cellulitot. Karcsúsít, a bőrt feszesebbé, selymesebbé teszi.

Csokoládés Masszázs:

A csokoládé jótékony összetételének köszönhetően frissíti, feszesíti a bőrt, megőrizve annak rugalmasságát és fiatalságát. Közismert endorfintermelő hatása révén nagy mértékben elősegíti a test és lélek harmonikus feltöltődését.


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj