• language
  • language
  • language
  • language
  • language

szállásfoglalás a

legjobb áron!

Online foglalás
Időjárás
8 °C

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.

Telefon | Fax: +36-62-566-466 | +36-62-566-468

árkalkuláció&online foglalás

Szauna szeánszok

Szaunavilágunk felfedezéséhez szaunalepedővel kedveskedünk Vendégeinknek.

Szolgáltatásaink igénybe vétele közben
korlátlan tea és ásványvíz fogyasztási lehetőséget kínálunk.

Tequilás szeánsz:

A szaunamester az előizzasztásnál tequilás citromos vizet locsol a szaunakályhára, majd ezt követően tengeri sóval kínálja a vendégeket bőrük bedörzsölésére. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak az elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük egészségesebbé válik, fokozódik a méregtelenítés.

Csokoládés szeánsz:

Ez a rituálé a megszokottól eltérően, a 40-45 fokos gőzkabinban zajlik. A szaunamester olvasztott csokoládét kínál a vendégeknek testük bekenésére. A csokoládé a bőrbe szívódva fejti ki jótékony hatását. A benne található kakaóvaj magas antioxidáns tartalma miatt kiváló bőröregedés gátló, javítja a fáradt és igénybe vett bőr minőségét.

Olívás szeánsz:

Jeges szeánsz:

Előizzasztást követően a szaunamester olívaolajjal átitatott tengeri sót kínál a vendégeknek testük bedörzsölésére. Miközben a tengeri só testradírként működik, addig az olíva a pórusokon keresztül felszívódik és ezáltal fejti ki hatásait. Az olaj a bőrrel rokon kompotenseket tartalmaz, segíti a bőr regenerálódását, magas E-vitamin tartalma miatt fiatalító hatású. Hidratáló hatású és gyulladáscsökkentő.

A jeges felöntés alatt keveredik a finn szauna intenzív forró levegője és a jég ellentéte. A szaunamester jégdarabokat helyez a kályhára, ezután mentolos-eukaliptus illatú vizet locsol a kövekre. Ezt követően a vendégeknek friss jeget kínál testük bedörzsölésére. Frissítő, légúttisztító hatású.

Mézes szeánsz:

Rövid izzasztást követően a vendégek testüket virágmézzel kenik be. A cseppfolyóssá vált méz selymes és puha tapintásúvá teszi a bőrt, hidratálja, táplálja, nyugtatja.

Friss hajnal szeánsz:

A szaunamester vízbe kevert grapefruit- és eukaliptuszolajat oszlat szét a szaunakályhán. A reggeli friss illatú keverék kellemes közérzetet biztosítva fejti ki frissítő, élénkítő hatását egész napra.

Sós szeánsz:

Frissítő-gyümölcsös szeánsz:

A szaunamester előizzasztást követően tengeri sót kínál a vendégeknek testük bedörzsölésére. A dörzsölés hatására megszabadulnak az elhalt hámsejtektől (bőrradírként működik), aktívabbá válnak a verejtékmirigyek, ezáltal fokozva a méregtelenítést. Ezután a mézes felöntést szokták javasolni.

Borsosmenta, citrom, narancs, eukaliptusz, grapefruit 100% tisztaságú illóolajjal elegyített vizet oszlat szét a szaunamester a kályhán. A szaunamester a kellemes illatú forró levegő cirkulációjával kényezteti a bent ülőket. Kellemes közérzetet biztosít, élénkít, hűsít.

Jó reggelt szeánsz:

Lágy vaníliaolajjal elegyített vizet locsol a szaunamester a szaunakályhára. A vanília kellemes illata mellett nyugtató, feszültségoldó hatásainak köszönhetően jól indul a nap.

Sörös szeánsz:

A szaunamester sörrel elegyített vizet locsol a szaunakályhára. A sörös párán keresztül a sörben lévő B-vitamin a kitágult pórusokon keresztül könnyen felszívódik. Kellemes, a frissen sült kenyérre emlékeztető maláta és árpa illat járja át a szaunakabint.

Légzéskönnyítő szeánsz:

Az erdeifenyő-, eukaliptusz-, borsosmenta-, citromolaj elegye enyhíti a légzés problémáit,
megfázás idején növeli a szervezet ellenállóképességét.


Szaunaszeánszok időpontjai: minden nap 09:30; 13:30; 18:00; 19:00 órakor, valamint 22:00 órától az Éjszakai fürdőzés ideje alatt.

A forgalom függvényében, programjainkra 30 perccel a szeánszok kezdete előtt belépőkártyát osztunk, a kényelmes és biztonságos szaunázás érdekében.

Előfoglalás nem lehetséges, a jegyeket személyesen a Wellness recepciós pultjánál lehet átvenni, érkezési sorrendben.

Maximális férőhely programjainkon:

Belső finn szauna 20 fő

Külső rönk szauna 15 fő

Gőzkabin 16 fő

Szeánszaink továbbra is ingyenesek!


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj