• language
  • language
  • language
  • language
  • language

szállásfoglalás a

legjobb áron!

Online foglalás
Időjárás
8 °C

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.

Telefon | Fax: +36-62-566-466 | +36-62-566-468

árkalkuláció&online foglalás

Programok Szegeden és környékén

Segwaytúrák Szegeden

Immár Szegeden is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel az eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak.
https://hsb.hu/szeged


Ponton hajóval a Tiszán...

Bármikor megteheti! Csak egy telefon (+36 20 971 7519) és már le is foglalhatja kényelmes, minden igényt kielégítő 8 személyes Pontoon Passion Line hajónkat! Milyen programokhoz ajánljuk magunkat? csónakázás, városnézés a hajóról, születés-, névnap, legény-, leánybúcsú, kirándulás a Tiszán, Maroson, kalandtúrák, Tisza, vagy Maros-menti étterem látogatása, buli előtti hangulatfokozó „alapozás”, fotózási helyszín, piknik a hajón, romantikus reggeli napfelkeltekor, gyertyafényes vacsora, stb.
www.pontoonboat.hu


Sárkányhajózás a Tiszán

Élvezze a szegedi naplementét a Tiszáról egy sárkányhajó fedélzetéről. 8-10 fős társaságoknak ideális, aktív kikapcsolódást kínáló program, képzett kormányossal.

További információ:
Kipper György
+36 30 978-6313


Sétarepülés Szeged felett

 

Egy könnyed, izgalmas programként, vagy akár egy ismerősünk meglepetés ajándékaként sétarepülés igények szerint An-2, C-172, C152, Ka-26 repülőgépekkel.

www.rivair.hu


Az élménypark Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark mellett, Szegedtől 25 percnyi autóútra található. Európa legnagyobb sövény- és fűzfafonat-labirintusai, kötél-labirintus, logikai „szőnyeg” labirintusok, népi fajátékok, egyedi játszóeszközökkel felszerelt gyermekjátszótér, számháborúpálya és nádfedeles szárazmalom (rendezvényterem) várják a látogatókat.

A park többórás, felejthetetlen kikapcsolódást kínál családok, gyermekcsoportok, és a lélekben fiatal, játékos kedvű felnőttek számára egyaránt.

Részletek: www.csillagosveny.com


Tisza Parti Élmény- és Kalandpark

Szeretettel várunk mindenkit a Tisza Parti Élmény- és Kalandparkban Szegeden a Belvárosi híd melletti „Laposon”! Mini, junior és felnőtt drótkötélpályák, csúszópálya, lombkoronasétány, mászófal, quad, lövészet és további izgalmas kalandok várnak.
További részletek:
Részlet: tiszapartielmenyeskalandparkszeged.hu


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj