• language
  • language
  • language
  • language
  • language

szállásfoglalás a

legjobb áron!

Online foglalás
Időjárás
8 °C

6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.

Telefon | Fax: +36-62-566-466 | +36-62-566-468

árkalkuláció&online foglalás

Gyógycsomagok

Ötcsillagos regeneráció

A Dóra-kút 1551 méter mélyről feltörő 70 Celsius fokos nátrium hidrogénkarbonátos gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek és csontritkulás kezelésére. Tegyen Ön is többet egészségéért gyógycsomagunk segítségével, egy gyógytornász által végzett állapotfelmérést követően veheti igénybe kezeléseinket, masszázsainkat.

Gyógytornász által végzett állapotfelmérés

1 alkalom – 40 perces zsírtörő-alakformáló masszázs

5 alkalom - 25 perces orvosi gyógymasszázs

5 alkalom – Víz alatti vízsugármasszázs kezelés

5 alkalom – Egyénre szabott mozgásterápia

Igénybevétel csak munkanapi hétköznapokon lehetséges. Bejelentkezés gyógyászati diszpécser pultunkban személyesen vagy a 62/566-488-as telefonszámon.


Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs a vér- és nyirokkeringést aktivizáló, különböző fogásokra épülő speciális szakértelmet igénylő masszázs fajta, mely elsősorban az arc, dekoltázs, mellkas, has, csípő, fenék és lábak területén alkalmazható. Segíti a szervezet méregtelenítési folyamatait és elvezeti a szövetek között pangó folyadékot, ezáltal hatékonyan veszi fel a harcot a narancsbőr ellen.

Időtartam: 60 perc

Igénybevétel csak munkanapi hétköznapokon lehetséges. Bejelentkezés gyógyászati diszpécser pultunkban személyesen vagy a 62/566-488-as telefonszámon.Egyéni mozgásterápia

Egyéni állapotfelmérést, majd tanácsadást követően szárazföldi gyógytornán vehet részt Pannónia függesztőrács használatával egybekötve. Szükség esetén lehetőség van Kinesio Tape felhelyezésre.

Időtartam: 30 perc

Igénybevétel csak munkanapi hétköznapokon lehetséges. Bejelentkezés gyógyászati diszpécser pultunkban személyesen vagy a 62/566-488-as telefonszámon.


Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj